Woning

De bewoners van een recent gebouwde woning zijn uitgekeken op de indeling van de begane grond: er moet meer uit te halen zijn! In samenspraak met architect Alexandra Dietzsch komt een nieuw ontwerp tot stand. In een golfbeweging zijn serre, zitkamer, bureau, eetkamer en keuken met elkaar verbonden.



Het lichtplan hiervoor is uiteindelijk eenvoudig: we gebruiken één soort spot waarmee al het licht wordt gemaakt. De spotjes zijn in kleine groepen apart te dimmen. Zo ontstaat bij elke activiteit een passende sfeer.


---
Architect: Alexandra Dietzsch
Fotografie: Mike Bink


 



Woning

Een nieuwe woonverdieping: de opdrachtgever kiest voor ruime vertrekken en sobere verlichting. We gebruiken minimalistische richtspotjes. We werken nauw samen met de architect zodat alle posities heel zorgvuldig gekozen kunnen worden.

Al het licht is dimbaar. Met een druk op de knop kan - in alle vertrekken tegelijk - een andere sfeer gekozen worden.






---
Architect: Marleen Haye
Fotografie: Mike Bink


 



Woning

Dit appartement bevindt zich op de hoogste verdieping in een ingrijpend verbouwd kantoorpand. De eigenaars stellen hoge eisen aan de armaturenkeuze en aan comfort. We werken nauw samen met opdrachtgevers en architect en zo worden architectuur, inrichting en lichtontwerp heel nauwkeurig op elkaar afgestemd.




Architect: Marleen Haye
Fotografie: Make Bink


naar boven